Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Met meer dan 27 jaar ervaring bent u bij Henk Kuik Machinale Timmerwerkplaats aan het juiste adres!

(hard)houten kozijnen op maat

Kozijnen

In de Machinale Timmerwerkplaats worden ( hard)houten kozijnen op maat gemaakt. Zowel de standaardprofilering, 67x114mm, als afwijkende maten met speciale profilering zijn mogelijk. Deurkozijnen kunnen eventueel worden voorzien van een DTS onderdorpel met neuten. De kozijnen kunnen gegrond worden afgeleverd.

Ramen voor zowel dubbel- als enkelglas

Ramen

In de Machinale Timmerwerkplaats worden ook ramen gemaakt, zowel voor dubbel- als enkelglas. Ramen worden desgewenst afgehangen in het kozijn. Het sluitwerk voor de ramen kan worden meegeleverd. Ook maken wij draaivalramen, deze ramen worden voorzien van alle hang- en sluitwerk. De ramen kunnen gegrond worden afgeleverd.
Complete buitendeuren op maat gemaakt

Deuren

De Machinale Timmerwerkplaats kan alle soorten buitendeuren leveren. Waaronder balkondeuren en voordeuren. Ook leveren wij op maat gemaakte deurplaten, desgewenst voorzien van v-groeven en/of glasopeningen. Deuren worden desgewenst afgehangen in het kozijn en voorzien van sluitwerk.

Hang- en sluitwerk

De ramen en deuren die geleverd worden door de Machinale Timmerwerkplaats kunnen worden voorzien van hang- en sluitwerk, dat desgewenst voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo worden buitendeuren veelal voorzien van 3 – puntsluiting met veiligheidsbeslag en kunnen dubbele deuren worden voorzien van een deurnaald en 3 – puntsluiting met veiligheidsbeslag.

Deurbeslag

Ook leveren wij diverse soorten deurbeslag dat voldoet een het politiekenmerk veilig wonen.

Schaaf en profileerwerk

Wij leveren op verzoek ook maatwerk in bewerkt hout, onder ander vuren, grenen en meranti met sponningen en verschillende profielen.